SKB Cases iSeries Injection Akai MPC Geantă pentru DJ

SKB 3i1813-5MPCL iSeries Case for Akai MPC Live from zZounds
Save 45%!
Elsewhere

Just $144.95

on Fri 26-Feb-2021

at zZounds

Just $264.34

on (RON1,070.00) Tue 23-Feb-2021

at Muziker

SKB Cases iSeries Injection Akai MPC Geantă pentru DJ

Manufacturer: SKB

SKB 3i1813-5MPCL iSeries Case for Akai MPC Live

Featuring high quality form-cut PE foam designed specifically to house the Akai MPC Live Sampler/Sequencer, the 3i1813-5MPCL provides the maximum protection in transporting the stand alone sampler/sequencer.

Manufacturer: SKB Cases

SKB Cases iSeries Injection Akai MPC Geantă pentru DJ

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dispunând de o spumă PE de înaltă calitate, tăiată în mod special concepută pentru a găzdui Akai MPC Live Sampler / Sequencer, modelul 3i1813-5MPCL asigură o protecție maximă în transportul sampler-ului / secvențiatorului stand-alone. Toate carcasele de apă rezistentă la șoc Mil-Standard din seria SKB iSeries sunt fabricate din rășină de copolimer de înaltă rezistență din polipropilenă și au un design submersibil rezistent la apă și praf, care este rezistent la coroziune și la deteriorarea impactului. Printre alte caracteristici standard se numără o balama formată, bretele patentate de "declanșare cu declanșare", clapete TSA-retrofit, mânere confortabile din cauciuc și o supapă de egalizare a presiunii ambientale. Dimensiuni exterioare: 49,99x 38,56 x 13,87 cm.

Ţara de fabricaţie: China
Share to FaceBookShare to TwitterShare to MessengerShare to WhatsAppShare to RedditShare to TumblrShare to PinterestShare to PocketShare to EMailShare to Skype
Follow @dealsnapnet
Latest deals in Music:
 
CLOSE