Galvin Green Aqua Gore-Tex Golf Hat Navy 62/XXL

Galvin Green Aqua Hat Size 2XL, Navy from Muziker.com
Save 35%!
Elsewhere

Just 49.90

on Mon 28-Sep-2020

at Muziker

Just €76.62

on ($89.99) Mon 28-Sep-2020

at Worldwide Golf Shops

Galvin Green Aqua Gore-Tex Golf Hat Navy 62/XXL

Galvin Green Aqua Hat Size 2XL, Navy

Galvin Green Aqua Hat A golf hat with a wide brim and storm strap and GORE-TEX Paclite® Technology fabric. Totally waterproof. Guaranteed To Keep You Dry™. Ultra light and ultra packable, ideal when weight and space are critical. Maximum breathability that enables the release of excess heat and moisture. Durable waterproof protection. Perfect fit and maximum freedom of movement, specially developed for golfers. Extremely hard wearing and long lasting. Easy to wash and maintain, just regular machine wash and tumble dry.

Galvin Green Aqua Gore-Tex Golf Hat Navy 62/XXL

To je samodejni prevod s programsko opremo:Popolnoma zapečaten klobuk za golf z izjemno širokim robom na zadku, nevihtnim pasom in elastičnim pasom za maksimalno zaščito in udobje. Golf klobuk je popolnoma vodoodporen in zagotovo vas ohranja na suhem. Klobuk je izdelan iz materiala z največjo količino dihanja, ki omogoča sproščanje odvečne toplote in vlage ter obenem krši trajno vodoodporno zaščito. Material je popolna prileganje in največja svoboda gibanja, posebej razvita za golfiste. Klobuk je enostaven za pranje in vzdrževanje, samo redno strojno pranje in sušenje. Tehnologija ima najlažje tkanine, ki jih je mogoče najbolj pakirati. Trajno vodoodporen, odporen proti vetru in izredno dihan. Membrana vsebuje več kot 1,4 milijarde mikroskopskih por na kvadratni cm. Te pore so 20.000-krat manjše od kapljice vode, vendar 700-krat večje od molekule vodne pare, zaradi česar je membrana zunaj popolnoma nepremočljiva, hkrati pa omogoča znojenje, da uide iz notranjosti.

Barva: Mornarsko modra

Velikost: 62/XXL

Država izvora: Kitajska

Barva glede na proizvajalca: Navy

Starostna skupina: Odrasli

#green #navy #aqua #golf
Share to FaceBookShare to TwitterShare to MessengerShare to WhatsAppShare to RedditShare to TumblrShare to PinterestShare to PocketShare to EMailShare to Skype
Follow @dealsnapnet
Latest deals in Music:
 
CLOSE